Hvad er Park & Smile?

Park & Smile er et koncept, der er bygget op omkring automatisk nummerpladegenkendelse. Dette er gjort for at skabe en brugervenlig parkeringsoplevelse for besøgende. Når de besøgende ankommer til parkeringsanlægget, vil deres nummerplade automatisk blive registreret, og det samme vil ske, når de forlader parkeringsanlægget igen. På den måde slipper de for fysiske P-billetter, og kommer samtidig aldrig til at betale for mere end den tid, som de har parkeret.

Parkeringen kan betales på flere forskellige måder: 

  • På betalingsautomater, enten med kort eller kontanter
  • Via app’en EasyPark
  • Via online tjek-ud på Park & Smile. Den besøgende har op til 48 timer til at betale online efter endt parkering. 

Hvis besøgende glemmer at tjekke ud eller betale indenfor de 48 timer, vil vedkommende få tilsendt en faktura for beløbet på parkeringen samt et administrationsgebyr for fremsendelse af fakturaen. 

Nummerpladegenkendelse

Med det effektive nummerpladegenkendelsessystem, bliver bilnummerpladen registeret af et kamera ved indkørslen og afkørslen i parkeringsanlægget. Besøgende behøver derfor ikke at tænke på fysiske P-billetter eller at stille P-skiven. Med en parkeringsløsning uden bomme, slipper besøgende også for at holde i kø ved ind- og udkørsel.

Betal i automat eller med app

Inden besøgende forlader stedet, kan de betale for deres parkering på betalingsautomaterne ved blot at indtaste nummerpladen på deres køretøj. Ud fra start- og sluttidspunkt udregnes prisen for parkeringen, så besøgende aldrig kommer til at betale for mere tid, end de har parkeret. De kan også betale via EasyPark-app’en.

Betal op til 48 timer efter

Besøgende har også mulighed for at betale for deres parkering herinde på Park & Smile, efter de er kørt fra området. Her har de helt op til 48 timer til at betale for deres parkering online – og det er helt uden ekstra gebyrer. 

Ingen bekymringer

Skulle besøgende have for travlt eller glemme at betale inden udkørsel, så kan de betale online på Park & Smile inden for 48 timer.

Hvorfor nummerpladegenkendelse?

Nummerpladegenkendelse hjælper besøgende med hurtigt og let at kunne parkere deres køretøj. Det automatiske systemet sikrer et flow ind og ud af parkeringsanlægget, helt uden kødannelser.

Vi opsætter desuden lys ud fra alle parkeringsbåse, der tydeligt signalerer, om båsen er ledig eller optaget, for at gøre flowet endnu mere gnidningsfrit for besøgende. Nummerpladegenkendelsen sørger ligeledes for, at besøgende aldrig kommer til at betale for mere tid end de har parkeret. Systemet registrerer, hvornår de kører ind og ud af parkeringsanlægget, og skulle de glemme at betale inden udkørsel, kan de i helt op til 48 timer efter udkørsel betale for deres parkering online – dette selvfølgelig helt uden ekstra gebyrer. 

Har du spørgsmål til parkeringssystemet, er du velkommen til at kontakte os på 70 25 26 96 eller salg@parkzone.dk

Et koncept udviklet af Ⓒ ParkZone A/S
Betalingsmåder
En del af

Copyright Ⓒ 2019 ParkZone A/S